نوشته شده توسط : علی

در این مطلب میخوانیم انواع نرده برای راه پله گرد و جزیئات نرده را شرح دهیم :

تعریف نرده

پله یک عنصر ضروری در خانه می باشد. راه پله ی لوکس در فضای خانه می تواند کاملا مرکزی باشد و دکوراسیون خانه را به طور کلی برجسته نماید. سبک ها افزایش یافته و در طول سال ها به سلیقه های مدرن تغییر کرده اند، اما اهمیت آن هرگز تغییر نکرده است. امروزه، طراحان در جهت بهتر نشان دادن پله، بیشتر تمرکز خود را در بر روی نرده گذاشته اند. عناصر مختلفی به زیبایی یک پله کمک میکند. یکی از عناصر تاثیر گذار در زیبایی پله، نرده استیل شرکت پارس استیل میباشد. به میله هایی که درکناریکدیگر قرارمیگیرند و نقش امنیت وپس ازآن زیبایی را دارند،نرده می گویند. در نظر گرفتن نرده متناسب برای پله بسیار ضروری میباشد. نرده از یک عنصر پایه ساخته شده است که فقط برای اهداف ایمنی و محافظت از سقوط از روی پله بکار میرود و به زیبایی پله و ظرافت فضای داخلی خانه هم کمک می کند. گزینه های بی شماری جهت طراحی نرده وجود دارد که در اشکال و مدل های مختلف میباشند. شایع ترین متریال مورد استفاده در نرده عبارتند از :

۱-چوب

۲-شیشه

۳-فلز

۴-سنگی (صراحی)

۵-بتنی

۶-کابل

اجزای نرده

گل نرده یا تیرک هایی از جنس متریالهای مختلف مثل (مس،آهن،برنز و..)،هندریل، رول بولت(پیچ ورول پلاک های مخصوصی که برای اتصالات برخی مدل ها استفاده می شود،گارد نرده، و پایه نرده میباشد.

استاندارد نرده راه پله

بطور استاندارد فاصله بین میله های نرده بین ۱۱تا۱۵ سانتیمتر متغیر است. نوع میله ها باید به گونه ای استاندارد باشد. نمی توان عدد مشخصی برای وزن استاندارد نرده ها تعیین کرد اما باید بگونه ای طراحی شوند که بعداز اتصال برجای خود محکم بمانند و از همان ابتدا تکان نخورند. همچنین وزن بسیار زیاد درصورت شکستن ناگهانی قسمتی از گل نرده ها و افتادن آن روی قسمتی از بدن ،ممکن است باعث خطر جانی شود. جوشکاری نرده ها را جدی بگیرید و به هیچ عنوان برای کاهش هزینه، جوشکاری را به فرد کم تجربه نسپارید و یا خود اقدام به نصب نفرمایید. نرده راه پله باید از چندین قسمت به زمین پرچ شود و جوش میله ها و گل نرده ها باید محکم باشد. برای حفظ امنیت پس از تعیین جنس نرده راه پله مورد استفاده باید دارای میله های بافاصله مناسب باشد. فاصله بین تیرک ها نباید بیش از ۳۰سانت باشد.

 بطوریکه کودکان نتوانند از ان عبور کنند ویاحتی سروگردن خودرا از بین میله هاعبور دهد. زیرا در اینصورت نرده خصلت حفظ امنیت خودرا از دست خواهد داد. ارتفاع مناسب نرده ها باید بیش از ۶۰سانتی متر باشند. از قطعات بسیار ظریف و جداشونده استفاده نشود (خطر خوردن قطعه توسط کودکان) اگر چشمی پله ها بیش از حد استاندارد بود، با استفاده از نرده های پر کننده بطور کامل پوشیده شود تاخطر سقوط کودکان از بین برود. محل جوش نرده راه پله حتما محکم باشد تا بتواند به عنوان یک تکیه گاه امن عمل کند (جای دست برای بالا و پایین آمدن افراد بخصوص کودکان وافراد مسن فراموش نشود) هدف از نصب نرده در راه پله، حفظ امنیت جانی میباشد.

در ادامه توضیحاتی راجع به متریالها خواهیم داد.

جنس نرده راه پله

۱-چوبی : چوب با ابعاد مورد نظر درکارگاههای نجاری تراشیده و برش داده میشوند و با اتصالات فلزی و چسب چوب و میخ و پیچ روی پله اجرا میشوند. از نظر بصری، نرده چوبی زیبایی خود را دارد اما به دلیل اینکه در این جنس از نرده، امکان آتش سوزی بالا میباشد و موجب خسارت جانی و مالی خواهد شد بنابراین از نظر آتش نشانی نرده ی استانداردی نیست و توصیه نمیگردد. در ادامه چند تصویر از نرده چوبی را مشاهده خواهید کرد.

 ۲-شیشه ای : دو نوع نرده شیشه ای سکوریت و لمینیت داریم. نرده های شیشه خور در دومدل تمام شیشه و ترکیبی عرضه میگردد .نرده های تمام شیشه در  طرح های  نوری، اکسپوز( رو کار) ، دفنی ، اسپیگت (خود ایستا) و فیکس پوینت   به همراه دو عدد شیشه ۵ ، ۸ یا ۱۰ میل سکوریت  لمینت شده  با Polyvinyl butyral پی وی بی های ۱٫۵۲ و ۰٫۷۶ میل ازشفافیت  امنیت ، ایستایی  و مقاومت بسیار زیادی برخوردار هستند.

نرده های تمام شیشه لمینت امکان اجرا تا ارتفاع ۱۵۰ سانتی متررا دارند که از استاندارد بین المللی  برخوردار است. این مدل نرده، مناسب برای اماکن عمومی پر تردد از قبیل  مجتمع های تجاری ، فرودگاه ها، ایستگاه های مترو،  بیمارستان ها ، دانشگاه ها و هتل ها میباشد. نرده های ترکیبی با شیشه ۱۰ یا ۱۵ میل سکوریت ، دایاموند شده عرضه میشود که مناسب برای ویلاها ، ساختمان های اداری و مسکونی ، نمای ساختمان ، تراس وحاشیه استخر است. در ادامه چندین تصویر از نرده شیشه ای اجرا شده در راه پله گرد را مشاهده خواهید کرد.

۳-فلزی : تنوع در این نوع نرده زیاد میباشد. مثل ورق فولادی ، آلومینیوم، استیل و … که در ادامه به صورت مفصل به شرح این نوع نرده ها و مقایسه باهم خواهیم پرداخت تا شما را جهت رسیدن به نرده مورد نظرتان راهنمایی کنیم.

۱-۳- ورق فولادی : در این نوع نرده ورقهای ۴ الی ۱۲ میل به عرض مورد نظر مشتری با توجه به طرح پله اجرا میگردد. اگر پله مستقیم بود احتیاجی به نورد ندارد در غیر این صورت اگر پله گرد بود با توجه به شعاع پله، ورق نورد میگردد. البته نرده ورق فولادی بیشتر برای فضاهای صنعتی کاربرد دارد. در صورتیکه برای پله ای با کاربری مسکونی اجرا گردد حتما با پوشش چوب یا رنگ و دیگر متریالها کاور خواهد شد البته به صورت اکسپوز هم قابل اجرا میباشد در این صورت باید دکوراسیون داخلی با سازه اکسپوز هماهنگ باشد. در ادامه چند تصویر از نرده ورقی که اجرا شده مشاهده خواهید کرد.

 

۲-۳-آلومینیوم : آلومینیوم، فلزی نرم و سبک، اما قوی است، با ظاهری نقره‌ای – خاکستری مات و لایه نازک اکسایش که در اثر برخورد با هوا در سطح آن تشکیل می‌شود، از زنگ خوردگی بیشتر جلوگیری می‌کند. وزن آلومینیوم تقریبأ یک سوم فولاد یا مس است. ِ چکش خوار، انعطاف پذیر و به راحتی خم می‌شود. همچنین بسیار بادَوام و مقاوم در برابر زنگ خوردگی است. بعلاوه، این عنصر غیر مغناطیسی، بدون جرقه، دومین فلز چکش خوار و ششمین فلز انعطاف‌پذیر است.



:: برچسب‌ها: نرده استیل , انواع نرده ,
:: بازدید از این مطلب : 244
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

تا به حال دقت کرده اید که مغز گردو چقدر شبیه مغز انسان می باشد؟ اگر چه در آموزه های باستانی نیز به این مورد اشاره شده است که گردو یکی از بهترین خوراکی ها برای تقویت مغز می باشد، امروزه نیز علم ثابت کرده است که گردو غذای مغز است و نباید از خوردن آن غافل شد!

این آجیل سالم و مقوی یکی از مغذی ترین انواع مغزیجات می باشد که در طب سنتی و اسلامی نیز بسیار توصیه شده است. گردو به دلیل مقادیر بالای اسید های چرب امگا 3 که دارد به کاهش کلسترول خون بالا کمک می کند، باعث سلامت قلب و عروق شده و برای لاغری و کاهش وزن مفید است.

در ادامه همراه کوکا باشید تا با تمامی فواید مغز گردو برای سلامتی و نحوه استفاده از آن بیشتر آشنا شوید؛

خواص گردو برای پوست و مو

نکته مهم (تست عدم حساسیت) : پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن بر روی پوست دست خود و صبر کردن به مدت حداقل 20 دقیقه، از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید.

1. جوان سازی پوست صورت

مقادیر بالای ویتامین های گروه B موجود در مغز گردو به کاهش استرس که یکی از علل چین و چروک پوست صورت و دور چشم می باشد، کمک می کند.

ویتامین E موجود در گردو در واقع یک آنتی اکسیدان قوی است که به کاهش رادیکال های آزاد کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

ماسک گردو برای پوست صورت

4 عدد مغز گردو را با 2 قاشق چای خوری جو، 1 قاشق چای خوری عسل، 1 قاشق چای خوری خامه و 4 قطره روغن زیتون در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا خمیر صافی به دست آید، آن را روی صورت خود بمالید و بگذارید بماند تا خشک شود سپس با آب گرم بشویید.

 

2. مرطوب کننده طبیعی پوست

مغز و روغن گردو دارای خواص آبرسانی قوی هستند که به عنوان مرطوب کننده پوست عمل کرده و به درمان خشکی آن کمک می کنند.

3. رفع سیاهی دور چشم

گفته می شود که استفاده منظم از روغن گردو به دلیل خواص آرامش بخش طبیعی به درمان سریع پف و سیاهی دور چشم کمک می کند.

4. تقویت و افزایش رشد مو

گردو منبع خوبی از پتاسیم، اسید های چرب امگا 3، امگا 6 و امگا 9 می باشد که باعث تقویت فولیکول های مو شده و به افزایش رشد مو کمک می کند.

5. درمان شوره سر

مغز و روغن گردو دارای خواص مرطوب کنندگی طبیعی هستند که پوست سر را هیدراته کرده و به پیشگیری و درمان شوره مو کمک می کنند.

6. جنین و زنان باردار

گردو غنی از مواد معدنی ضروری از جمله پروتئین، فیبر، کلسیم، منیزیم، فسفر، منگنز و پتاسیم می باشد که برای رشد جنین و تامین انرژی و مواد مغذی مورد نیاز زنان در دوران بارداری مفید می باشد.

منگنز وجود در گردو یک ماده مهم برای رشد مغز، بافت ها و عضلات جنین می باشد.

 

7. مردان

مصرف روزانه گردو باعث افزایش کیفیت مایع منی، افزایش قدرت، تحرک و مورفولوژی اسپرم در مردان شده، قدرت باروری را افزایش می دهد و به درمان ناتوانی جنسی در آقایان کمک می کند.

8. تقویت حافظه و تمرکز

متخصصان می گویند که خوردن روزانه گردو باعث تقویت حافظه شده و خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهد؛ تحقیقات در دانشگاه کراچی نشان داده که مقادیر بالای اسید های چرب امگا 3 و ویتامین E موجود در گردو به تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز کمک کرده و خطر ابتلا به زوال عقل و آلزایمر را کاهش می دهند.

9. نوزادان و کودکان

بسیاری از متخصصان سلامت توصیه می کنند که گردو را به عنوان تقویت کننده مغز به رژیم غذایی نوزادان و کودکان خود اضافه کنید.

مغز گردو غنی از اسید های چرب امگا 3 است که به درمان اختلالات رفتاری و بیش فعالی کودکان کمک می کند.

10. لاغری و کاهش وزن

تحقیقات انجام شده در دانشگاه لومیا لیندا، کالیفرنیا نشان داده که مصرف 35 گرم گردو در روز باعث افزایش وزن قابل توجهی در افراد نمی شود بلکه مصرف گردو متابولیسم بدن را بهبود بخشیده و برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد.

 

گردو همچنین به دلیل مقادیر بالای مواد مغذی و پروتئین هایی که دارد به کاهش اشتها کمک کرده و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری، کاهش وزن و کاهش چربی شکم می شود.

11. یبوست

مقادیر بالای فیبر موجود در گردو به بهبود حرکات روده و افزایش عملکرد آن ها کمک کرده و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید می باشد.

12. کبد چرب

گردو به دلیل مقادیر بالای اسید های چرب سالم موجود در آن به سم زدایی کبد کمک کرده و برای درمان بیماری هایی مانند کبد چرب مفید است.

آرژنین موجود در مغز گردو هم به حذف آمونیاک از کبد کمک می کند.

13. نقرس

مصرف روزانه گردو به دلیل مقادیر کم پورین که دارد به سم زدایی بدن و دفع اسید اوریک اضافی خون کمک کرده و نقرس را درمان می کند.

14. استرس و افسردگی

گردو حاوی مقادیر بالای اسید های چرب امگا 3 می باشد و تحقیقات نشان داده که این اسید های چرب اشباع نشده با بهبود عملکرد انتقال دهنده های عصبی به افزایش میزان هورمون های سروتونین و دوپامین در خون کمک کرده و به پیشگیری و درمان استرس، اضطراب و افسردگی کمک می کنند.

 

15. دیابت و قند خون

مغز گردو حاوی مقادیر زیادی چربی های غیر اشباع است که مصرف آن خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش می دهد. براساس یک مطالعه زنان و مردانی که 28 گرم گردو دو بار در هفته مصرف می کردند 24 درصد کمتر به دیابت نوع 2 مبتلا شده اند.

16. سرطان

مقادیر بسیار بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات فنولی موجود در مغز گردو به کاهش رادیکال های آزاد بدن کمک کرده و خطر ابتلا به انواع سرطان و تومور را کاهش می دهد.

یک تحقیق در سال 2013 در دانشگاه تگزاس نشان داده که مصرف منظم گردو در رژیم غذایی خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهد.

یک تحقیق در سال 2009 نشان داده که مصرف منظم گردو خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان کاهش می دهد.

17. تقویت سیستم ایمنی بدن

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در مغز گردو به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن و سرماخوردگی را کاهش می دهد.

18. فشار خون

مقادیر بالای چربی های سالم، منیزیم و فیبر موجود در گردو به سلامت عروق خونی کمک کرده و فشار خون بالا را کاهش می دهند.

19. چربی و کلسترول خون

گردو غنی از اسید های چرب امگا 3 بوده و به دلیل خواص ضد التهابی که دارد به کاهش چربی و کلسترول خون بالا کمک می کند.

در طب سنتی از ترکیب گردو با عسل برای کاهش کلسترول خون بالا در افراد استفاده می شود.

20. قلب

اسید های چرب امگا 3 موجود در گردو به حفظ سلامت شریان ها و بهبود گردش خون در بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.

یک مطالعه در سال 2012 نشان داده که مصرف گردو، خطر ابتلا به سندروم متابولیک که یکی از علل ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی است را کاهش می دهد.

21. ضد التهاب طبیعی

گردو دارای خواص ضد التهابی طبیعی است که خطر ابتلا به بیماری های التهابی مانند آرتریت، آسم و اگزما را کاهش می دهد.

22. درمان بی خوابی شبانه

گردو حاوی ملاتونین است و مصرف منظم آن به بهبود عملکرد مغز و درمان بی خوابی شبانه کمک می کند.

23. سنگ کیسه صفرا

مطالعات در آمریکا نشان داده که مصرف منظم گردو خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا را کاهش می دهد.

24. پوکی استخوان

مقادیر بالای مس، منیزیم و منگنر موجود در گردو به تقویت استخوان ها کمک کرده و خطر ابتلا به شکستگی و پوکی استخوان ها را کاهش می دهند.

25. درمان صرع

گفته می شود که افرادی که دچار تشنج و صرع می شوند، منگنز کمتری نسبت به افراد سالم دارند؛ برخی تحقیقات اولیه نشان می دهد که منگنز موجود در گردو به درمان صرع کمک می کند.



:: برچسب‌ها: خواص گردو ,
:: بازدید از این مطلب : 341
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

راهنمای کاشت نهال بادام دیم

بادام كار آيي بالايي در مصر ف آب و توليد ميوه دارد و از آن به عنـوان يـك درخـت مقاوم به خشكي نام برده مي‌شود. همچنين بادام درختي است كـه در برابـر زمـين هـاي آهكي تا حد زيادي مقاومت دارد و مي‌تواند در اين اراضي كشت شود.

مدار آب مصرفی درختان بادام

یك هكتار باغ بادام آبي بارور در سال در حدود شش تا هشت هزار متر مكعـب آب نياز دارد. در باغ هاي ديم آب مصرفي فقط با بـاران تـأمين مـي‌شـود و در منـاطقي كـه بارندگي سالانه زير 400 ميلي متر است، نظام كاملاً ديـم ريـسك بـالايي دارد . آنچـه در مورد بادامكاري ديم بايد مدنظر قرار گيرد توجه به پراکندگی مناسب بارندگي در ماههاي مختلف سال است.

در شرايط ديم به دليل محدوديت در تأمين آب، روش هايي كه باعث حفظ رطوبـت و كاهش هدر رفت آب باشند اهميت دارند. هدررفت آب در خاك ممكن است بـه دو صورت كلي اتفاق بيفتد: نفوذ بيش از حد آب در داخل خاك

 هدر رفتن آب از طريق روان آب

در باغهاي ديم مديريت نزولات آسماني و كاهش تبخير و تعریق و افـزايش بـازده جذب آب توسط گياه اهميت دارد . اگر ترتيبي داده شود كه در نواحي بين درختـان كـه تراكم ريشه كم است سطح زمين نفوذ ناپذير شود و محل نفـوذ آب درسـت در قـسمت  تجمع ريشه باشد، بارندگي مختصر باعث نفوذ عمقي آب در محل هـاي حـضور ريـشه مي‌شود و آب براي مدت بيشتري در دسترس ريشه قرار مي‌گيرد. در ايـن روش سـعي مي‌شود كه فاصله بين درختان (سامانه آبگير ) به سطح نفوذ ناپذير يا بـا نفوذپـذيري كـم تبديل شود و آب باران را با شيب اندكي كه در اين سطوح ايجاد شده است بـه منطقـه گسترش ريشه‌ها هدايت كنند.

انتخاب منطقه و مكان‌يابي براي احداث باغهاي جديد ديم

 توجه به چند اصل مهم قبل از احداث باغ بادام ديم مي‌تواند موفقيت توليد را تا حد بالايي افزايش دهد. قبل از هر گونه اقدام به آماده سازي و كشت بايد از تطابق شرايط منطقه با نيازهـاي اقليمي بادام مطمئن شد. بايد به سابقه باغداري و كشت بادام در منطقه نيز توجـه كـرد .

جهت شيب زمين هم نقش مهمي در حفظ رطوبـت خـاك دارد. در شـيب هـاي رو بـه شمال به دليل دريافت حرارت تجمعي كمتر ، ميزان رطوبت نسبي خاك نسبت به سـاير شيب‌ها بالاتر است. نكته ديگر انتخاب مكان با توجه بـه ميـزان و پراكنـدگي بارنـدگي سالانه و رطوبت نسبي محيط است.

چاله‌هاي كاشت نهال بادام

در حوضه هاي نفوذ تعيين شده در اواخر مرداد ماه يـا شـهريور مـاه اقـدام بـه حفـر چاله‌ها مي شود. ابعاد گودال بايد در حدود 100 در 120 سـانتي متـر و عمـق آن در حـدود 100 سانتيمتر باشد. البته ابعاد گودال با توجه به نوع خاك و ميزان رطوبت و عمق خاك حاصلخيز متغير خواهد بود. در خاك هاي با عمق و حاصـل خيـزي بيـشتر، چالـه هـا ي كوچكتري مي‌توان حفر كرد ولي در خاك هاي كم عمق رعايـت ابعـاد چالـه و اصـلاح خاك آن به منظور حمايت از ريشه ضروري است.

بادام

پركردن چاله‌ها با کود مناسب

علاوه بر استفاده از خاك سطحي از مواد ديگري چون كود دامي، پرليت، پوشـال بـرنج ، سـوپر جـاذب يـا مـواد ديگري كه نفوذ پذيري را افزايش مي‌دهند بايد استفاده كرد. در ته چالـه مقـداري كـود دامي پوسيده به همراه كود فسفاته و كود پتاسه ريخته مي‌شـود. در صـورت اسـتفاده از سوپر جاذبها، تا حدود 20 سانتيمتري از ته چاله را با مخلوط كودها و سوپرجاذب پر مي‌كنند و بر روي آنها لايه نازكي از خاك سطحي مي‌ريزنـد و سـپس نهـال يـا بـذر ها كشت مي‌شود. سطح چاله بايد پايين تر از حوضه آبگير باشد تا با شيب ي ملايم آب را بـه محل كشت برساند. اگر از نهال استفاده مي‌شود بايد در انتقال نهال بادام دقـت كـرد تـا ريـشه هـا دچـار بادزدگي نشوند و حتي آنها را قبل از كاشت نيز در زير خاك نگهداري كـرد تـا آسـيب نبينند.

آماده کردن بذر بادام برای کاشت

بذرهاي انتخاب شده بايد تازه و مربوط به حداكثر يك سال قبل باشند. بـذرها بايـد براي رفع ركود و نياز سرمايي، مدتي را در شرايط سرمادهي مرطوب سپري كنند. بـراي سرمادهي مرطوب مي‌توان از جعبه هاي چوبي يا پلاس تيكي استفاده كرد. يك لايه شن يا ماسه مرطوب و يك لايه بذر كه با قارچ كش تيمار شده باشد و قـبلاً هـم بـه مـدت 24 ساعت در آب 30 درجه سانتي گراد قرار گرفته باشد به طـور متنـاوب در جعبـه ريختـه مي‌شود. سپس اين جعبه ها بـراي مـدت يـك مـاه در دمـاي بـين دو تـا هفـت درجة سانتيگراد قرار مي‌گيرند. علامت زمان خاتمه دوره ركود، شكسته شدن و ترك خوردن پوسته بذر است ولي نبايد ريشه از آن خارج شده باشد. در هر گودال بايد دو تا سه بذر كاشته شود تا پس از سبز شدن، قـوي تـرين آنهـا را نگهداري و بقيه را حذف كرد.

بادام جوانه زدن

زمان کاشت بذر بادام

اگر منطقه دارای زمستان سرد باشد بذرها در اواخر زمستان کاشته می‌شوند.اما اگر سرمای شدید وجود نداشته باشد می‌توان بذرها را در اواسط پاییز کاشت. برای حفاظت از نهال در ابتداي فصل رويش و با افزايش دما، نها ل‌ها شروع به رشد مي‌كننـد و بايـد روي نهال‌ها را با بقاياي گياهي پوشاند.

نهال بادام

فاصله کاشت بذرهای بادام

به علت جمع آوري آب از حوضه‌هاي آبگير ، فاصله كاشت در ختان بـادام ديـم بايـد بيشتر از بادام آبي باشد. بر اسـاس ميـزان بارنـدگي، تـراكم و فواصـل كاشـت درختـان به  صورت زير توصيه شده است:

مقدار بارندگی

استفاده ا ز لوله‌هاي پلاستيك ي سفيد رنگ به طول 50 سانتي متر يا به كار بردن محلول بردو نيز مي‌تواند تنه را از آفتاب سوختگي حفظ كند.

بادام

آبیاری تکمیلی درختان بادام

آبياري تكميلي باغ بادام معمولاً به دو منظور انجام مي‌شود: حفظ كيفيت مغز - تشكيل جوانه‌هاي گل كافي براي سال بعد در مناطقي كه ميزان بارندگي از 400 ميليمتر كمتر است بايـد در طـول فـصل رشـد چندين نوبت آبياري تكميلي بـراي درخـت در نظـر گرفـت كـه در سـا لهـاي اول در هرنوبت مقدار 20 -15 ليتر آب در اختيار هر درخـت قـرار مـي‌دهند و در سـال هـاي باردهي اين مقدار به 40-20 ليتر به ازاي هر درخت در هر نوبت افـزايش مـي يابـد. در وضعيت ديم چنانچه آب كافي در دسترس گياه قرار نگيرد، عوارضي همچون چـسبيدن پوست سبز به پوست سخت، كاهش اندازه ميوه و مغز، هجوم كنه هـا، چـوب خوارهـا و گاهي خشك شدن درخت مشاهده مي‌شود. گاهي يك عـدد لولـه پوليكـا بـراي آبيـاري تكميلي در كنار نهال تعبيه مي‌شود كه شيلنگ آبياري را به آن متصل مي‌كنند.

در باغهاي ديم رطوبت مورد نياز تا اوايل خرداد از ذخيره آب منطقـه ريـشه تـأمين مي‌شود، ولي بعد از آن به ويژه در مناطقي كـه بارنـدگي‌هـا در ارديبهـشت مـاه متوقـف مي‌شود، به يك بار آبياري در اواسط خرداد ماه نياز است . همچنين در بادام براي القـا و تشكيل جوانه ها، در شهريور ماه نياز به آب كافي وجود دارد. بنابراين حداقل يك يـا دو نوبت آبياري تكميلي نيز از اواخر مرداد تا اواسط شهريور پيشنهاد مي‌شود. اين كار تاثير فراواني در ميزان عملكرد و افزايش كيفيت ميوه‌ها خواهد داشت. تأمين نكردن آب مورد نياز درخت در مراحل اوليه رشد ميوه باعث كوچك شدن آن و در مراحـل آخـر رشـد، باعث كوچك شدن و چروكيده شدن مغز آن مي‌شود.



:: برچسب‌ها: نهال بادام دیم ,
:: بازدید از این مطلب : 248
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

برای آشنایی با نرده استیل باید بگوییم که به طور کلی نرده ها در ابتدا برای محافظت و ایجاد امنیت در عبور و مرور افراد در راهروها و پله های ساختمان ها  به شکل بسیار ساده به کار گرفته شدند.کم کم زیبایی شناسی در تجهیزات معماری و دکوراسیون ساختمان ها نفوذ پیدا کرد وانواع مختلفی از نرده ها با کیفیت های متفاوت و جلوه های مختلف ظهر پیدا کردند.
نرده های استیل به دلیل برخورداری از ظاهری لوکس ، براق و ظریف و مقاومتی که در برابر ضربه و فشار دارد،  یکی از انواع نرده های پرکاربردی است که این روزها  در ساختمان ها و حتی مراکز تجاری به وفور استفاده می شود. استیل‌ ضدزنگ از آلیاژی بر پایه آهن، که حداقل 10% کروم می‌باشد ساخته ‌شده است. همچنین ضد زنگ بودن و نظافت راحت آن و مقاومت در برابر گرما از دلایلی است که موجب شده این محصول طرفدار بسیاری داشته باشد. علاوه بر این نصب نرده استیل اسان بوده و به سرعت انجام می شود.

انواع نرده استیل


نرده استیل 304 و نرده استیل 201 پارس استیل دو نوع رایج این نرده ها محسوب می شود که در اماکن سرپوشیده و یا باز قابل استفاده است و به مدل های مختلفی چون شیشه خور، کابلی، پایه دو سر گلابی، پایه پیچی، حصاری و ... تقسیم بندی می شود.
 

نرده استیل 304


ترکیب استاندارد کروم، آهن و نیکل با درصد های استاندارد 8 درصد نیکل و 18 درصد کروم و آهن سبب ساخت نرده 304 خواهد شد که آن را به فولادی ضد زنگ تبدیل می کند. لایه محافظ این نوع استیل از اکسید شدن و زنگ زدگی آن جلوگیری کرده، طول عمر بالایی برای آن به همراه دارد .در ساختمان سازی لوله های استیل و چهارگوش پروفیل های استیل از انواع نرده  304 هستند که به طور معمول مورد استفاده قرار می گیرند و مهم ترین دلیل کاربرد بالای آن سازگاری با انواع  شرایط آب و هوایی و از دست ندادن شفافیتش در طی سال های است.

 

نرده استیل 201


به دلیل اینکه این نوع نرده ممکن است در اثر تماس با رطوبت دچار زنگ زدگی شود این نرده را در اماکن سرپوشیده به کار می بریم . استفاده از نرده  201 درمکان هایی مانند راهروها، فضای داخلی آپارتمان ها و به طور کلی هر مکانی که از رطوبت دور باشد بسیار شیک و مدرن خواهد بود و زیبایی خاصی به ساختمان خواهد داد.نرده استیل 201 دارای 16 ٪درصد کروم است

انواع محصولات نرده استیل پارس استیل

  • نرده پایه هلالی
  • نرده باغی استیل
  • نرده 3 خط استیل

 

نرده پایه هلالی


نرده هلالی همانند نرده استیل سه خط می باشد و یکی از نرده های پرفروش می باشد که بیشترین استفاده و مورد مصرف آن در حیاط ، بالکن، تراس و مکان هایی که سطح صافی دارند، می باشد.
 نرده پایه هلالی به این علت به این نام معروف است که دو عدد لوله 16 در کنار پایه عمودی به صورت هلال کار شده است. بسته به سفارش مشتری هم به صورت صاف و هم به صورت هلالی ساخته می شود ولی در صورتی که برای فضاهای قوس دار مانند تراس ها ساخته شود مسلما مدل هلالی آن شکیل تر می باشد.نرده پایه هلالی هم می تواند از جنس استیل 304باشد و هم از استیل 201 ساخته شود.در نرده پایه هلالی در کنار پایه عمودی، 2 عدد لوله 16 در کنار پایه به صورت هلالی قوس دار شدند.  لوله های افقی در این نرده می توان، سه خط ،چهار خط و پنج خط کار کرد.

نرده 3 خط استیل


نرده های استیل سه خط بخاطر استفاده از لوله استیل با آلیاژ 304 در ساختارش برای استفاده در هر شرایط آب و هوایی مناسب بوده و به هیچ عنوان دچار خوردگی یا به اصطلاح زنگ زدگی نمیگردد. استیل 304 پرکاربرد ترین آلیاژ استیل زنگ نزن است که در ساخت سازه های مختلف از آن استفاده میگردد و به مشتری این اطمینان را می دهد که یک محافظت همیشگی و مادام العمر در اختیار دارد. در نرده های استیل  تمام لوله ها به قطر 0.7 تا 1.5 میلیمتر می باشد که این ضخامت مشتری را در انتخاب نوع سازه از نظر جوشی یا پیچی بودن آزاد گذاشته و از لحاظ استحکام و حفظ جان که وظیفه اصلی نرده است مطمئن میکند. در نصب نرده استیل سه خط در تمام قیود عمودی یا همان لوله های قطر 38 از میل ترانس (پیچ میتری) از زیر رسته نرده تا عمق 15 سانتی متری کف استفاده میگردد که مطابق با استاندارد ها بوده و استحکام بی نظیری به سازه نرده می بخشد.

 در ساخت نرده های استیل 3خط اعضای عمودی را لوله 38 استیل 304 ، سه ردیف عضو افقی را لوله 16 استیل 304 و دسته نرده یا هندریل را لوله 51 استیل 304 تشکیل میدهد. تمامی اعضای افقی با قطعات استیل به قیود عمودی 38 متصل می گردد و این قیود یا قطعات مستحکم زیرلوله به دسته نرده وصل شده تا سازه ای زیبا و مستحکم را شکل دهد.



:: برچسب‌ها: نرده استیل , انواع نرده استیل ,
:: بازدید از این مطلب : 268
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

مشخصات کلی :

بادام پسته ای درختی است با عادت باردهی اسپور و نوع باروری آن همچون سایر ارقام مشابه ناسازگار است . خاستگاه این رقم آسیای غربی است. رقمی بسیار دیرگل است و زمان رسیدن میوه آن اوایل شهریور ماه است. کشت این رقم در ایران کمتر متداول است. این رقم بدلیل شباهت شکل ظاهری پوسته اش به پسته، پسته ای نامیده میشود. نهال بادام پسته ای را از نهالستان بانک گردو تهیه بفرمایید..

برگهای درخت بادام در شاخه های تازه تشکیل شده فصل جاری ظاهر می شود. شکل برگها نیزه ای ، باریک ،دراز و نوک تیز و کمی موج دار و بسته به ژنوتیپ با لبه های صاف یا مضرس می باشند. گلهای ان سفید یا صورتی رنگ بوده و در بهار قبل از باز شدن جوانه های برگ ظاهر می شوند و منظره زیبا به درخت می بخشند . هر گل ان شامل ۵ کاسبرگ ، ۵ گلبرگ و ۲۰ تا ۳۰ پرچم است . تخمدان آن یک برچه و محتوی دو تخمک و میوه آن شفت و به رنگ سبز و پوشیده از کرک های فراوان است . معمولاً یکی از دو تخمک به رشد خود درون تخمدان ادامه نمی دهد ، بنابر این در داخل میوه یک دانه وجود دارد . در برخی مواقع ممکن است هر دو تخمک نمو حاصل کنند و دو دانه یا مغز در داخل میوه به وجود آورند. مغز بادام از یک لایه نازک به رنگ قهوه ای روشن پوشیده شده است و شامل دو لپه بزرگ به رنگ سفید ، شفاف و روغن دار است . ارتفاع درخت به ۸-۶ متر می رسد ( البته در شرایط زراعی بادام در کشور ما که اغلب دیم و دارای رشد کم می باشند به ندرت به این ارتفاع می رسند) .

زمان گلدهی:

بسیار دیرگل

ویژگی خاک:

نهال بادام  پسته ای باید در خاک با زهکشی خوب کاشته شود آنها در انواع گوناگون خاک رشد می کنند و می تواند در خاک شنی، لومی یا خاک رسی کاشته شوند. درختان بهترین رشد را در خاک با PH حدود ۶٫۵ خواهد داشت، هر چند آنها خاک اسیدی، سطح PH خنثی و قلیایی را نیز تحمل می کنند.  همچنین به دلیل حرکت عمودی ریشه بادام خاک باید دارای عمق مناسب  باشد.

شرایط محیطی:

نهال بادام پسته ای برای جوانه زنی مناسب ، نیاز به یک دوره سرمایی در زمستان دارد. نیاز سرمایی بسته به رقم از ۷۰۰-۱۰۰ ساعت در دمای زیرoc 2/7 متفاوت استتحمل درخت بادام به سرمای زمستانه خوب است و تا۲۰oc – را تحمل میکند. در صورتی که سرد شدن هوا تدریجی باشد تحمل به سرمای زمستانه بیشتر است. مقاومت به سرما در ارتباط نزدیک با مقدار ماده ی خشک جوانه و مقدار بالای الیگوساکاریدها میباشد. بعد از دوره ی خواب، در نتیجه ی تقسیم با کاهش کروموزومی (میوز) در کیسه های گرده در داخل جوانه های گل، میزان الیگوساکاریدها کاهش می یابد و در نتیجه مقاومت به سرمای جوانه های گل کاهش یافته منجر به آسیب تخمدان و میله پرچم میشود. بدترین حالت موقعی است که سرما بعد از یک دوره ی گرم و مرطوب حادث شود. مقاومت به سرما در زمان تمام گل بستگی به رقم دارد. برای مناطقی که سرمای بهاره وجود دارد، ارقام دیر گل مناسبتر میباشند. به طور کلی آب و هوای مرطوب برای درخت بادام مفید نیست و هوای خشک بهترین نتیجه را می دهد. شیب های رو به جنوب بهترین محل برای پرورش بادام است. از نظر شدت نور معمولأ بادام در جاهایی کشت میشود که این محدودیت وجود ندارد. تحقیقات نشان داده است که شدت نور پائین سبب اخلال در رشد درخت و سخت تر شدن درون بر میوه میشود. بهترین زمان کاشت نهال بادام در اواخر پاییز بعد از ریزش برگهای نهال ها می باشد.در محل های با زمستان های خیلی سرد عملیات کاشت ممکن است در اواخر زمستان یا اوائل بهار صورت گیرد.

نیاز آبیاری:

یک هکتار بادام آبی بارور در طول سال بین ۶ تا ۸ هزار متر مکعب آب نیاز دارد. در کشت دیم بادام باید توجه داشت در مناطقی که بارندگی سالانه آنها زیر ۴۰۰ میلی لیتر است، کشت دیم ریسک بالایی دارد. بطورکلی آبیاری نهال بادام پسته ای یک بار در هفته در طول سال اول پس از کاشت لازم است. کاهش آبیاری به هر دو تا چهار هفته در سال های بعدی انجام می گیرد. تنظیم آبیاری برای جلوگیری از غرق شدن ریشه در آب و اجازه یافتن خاک به خشک شدن ضروری است.

پایه پیوند:

بادام تلخ جی.ان

ارقام گرده افشان:

یلدا

فواصل کاشت  و چالگود:

در اغلب باغات بادام ، نهال ها به شکل مربع کاشته می شوند. فاصله بین ردیف ها  و فاصله بین درختان بصورت استاندارد ۶ متر در ۶ متر و یا ۷متر در ۷ متر درنظر گرفته میشود. بعد از آماده کردن زمین شامل شخم و دیسک و در صورت لزوم تسطیح و دادن کود های آلی و شیمیایی، محل کاشت درخت روی ردیفها مشخص شده و گود برداری میشود. حفر گودال کاشت باید به اندازه حدود دو برابر عمیق تر و عریضتر از تراکم ریشه نهال باشد زیرا  بادام دارای یک سیستم ریشه بندی قوی و عمودی بوده که این امکان را به گیاه می دهد که حتی در شرایط نامساعد خاک و با کمی رطوبت نیز خوب رشد کند و به حیات خود ادامه دهد. قبل از کاشت نهال بادام پسته ای لازم است مقداری خاک مرغوب در ته گودال ریخته و سپس ریشه های نهال جوان را روی خاک تازه قرار داده و با خاک اطراف آنرا به نحوی پوشاند که محل طوقه گیاه هم سطح خاک قرار گیرد و محل پیوند بیرون از خاک باشد، خاک اطراف نهال ها بلافاصله بعد از کاشت بایستی فشرده شده تا ریشه ها خوب به خاک بچسبند. نهال بادام باید طوری کاشته شود که جوانه (محل پیوند) در جنوب غربی درخت واقع شود،این حالت میتواند از آفتاب سوختگی جلوگیری کند.

آفات و بیماری ها:

برای ارقام درخت بادام یک عفونت قارچی وجود دارد. درخت بادام در طی این عفونت، برگ هایش قهوه ای شده و به سمت بالا برمی گردد. در صورت رویت چنین نشانه هایی، باید بدون درنگ برگ های آلوده جدا شده و از درخت بادام حذف شوند. سوزاندن این برگ ها نیز ایده خوبی برای جلوگیری از رشد قارچ ها می باشد. برگهای افتاده در اطراف درخت نیز باید جمع آوری گردد. همچنین برای کنترل عفونت قارچی ، درخت بادام باید با بوراکس اسپری شود. این شیوه برای درمان قارچ بسیار مناسب است.

عمر مفید:

عمر مفید بادام پسته ای ۲۰ تا ۲۵ سال است.

هرس:

هرس کردن مختصر و مرتب درخت بادام سودمند است و انجام نادرست آن خطرات و اشکالات زیادی را در پی دارد. هرس نامناسب میتواند منجر به نابودی درخت بادام شود. بهتر است برای هرس آن از افراد متخصص کمک بگیرید.

مشخصات میوه:

پوست میوه بادام پسته ای سختی متوسط دارد. درصد مغز میوه آن ۴۰% و احتمال دوقلو شدن آن بسیار کم است.

 



:: برچسب‌ها: نهال بادام پسته ای , نهال بادام ,
:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

گردو پکان آمریکایی دارای رنگ روشن بوده و گردوی بیضی بسیار منظمی دارد . انهال این گردو را می توانید از سایت نهالستان بانک گردو سفارش دهید.گردو ها از نظر غذایی و سلامت برای بدن بسیار مفید هستنداز بین گردو ها شاید بهترین نوع گردو را پکان نامید که از نظر چربی و مواد غذایی کامل می باشد. از این گردوها می توان برای موارد بسیار زیادی استفاده نمود.درختان این نوع گردو به ارتفاع 20-40 متر نیز رشد می کنند.و دارای قطری در حدود 2 متر نیز می رسند.یک درخت 10 ساله نوع پکان شاید به ارتفاع 5 متر نیز برسد.برگ های آن ها دراز بوده و تا 45 سانتی متر نیز می رسند.هر برگ داری ضخامتی در حدود 12 سانتی متر هست.
گردو آمریکایی بومی جنوب شرقی آمریکا و مکزیک است. ارتفاع این درخت به 20 تا 40 متر و قطر بدنه درخت حداکثر به 2 متر می رسد. تفاوت این گردو با سایر گردو ها در این است که 98 درصد گردو را مغز آن تشکیل می دهد زیرا این گردو برخلاف سایر گردو ها دارای جداره ی سخت جداکننده در داخل هسته نمی باشد. مغز این گردو از سایر گردو ها چربتر می باشد به همین علت بسیار خوشخوراک تر است. در کشور آمریکا از آن در تهیه انواع کیک و نان استفاده می شود. گردوی آمریکایی منبع انواع ویتامین ها و مواد معدنی بویژه ویتامین های ب، آ، ای، کلسیم، فسفر، منیزیم، روی و پتاسیم است. پکان یا گردوی گرمسیری تنها جنس از گردوئیان است که نیاز سرمائی پائینی داشته و در مناطق نیمه گرمسیری، به خوبی رشد و نمو کرده و محصول مناسب با کیفیت بالائی تولید میکند. خاستگاه پکان، آمریکای شمالی و مرکزی است. مغز این میوه از لذیذترین خشکبارها بوده و ارزش غذائی بالائی دارد. میزان بالای اسید اولئیک در پکان از ویژگی های منحصر به فرد این گیاه است. در برخی از ارقام پکان، میزان اسید اولئیک بیش از دو برابر گردوی معمولی بوده و به بیش از 75 درصد می رسد. امروزه در دنیا توسعه کشت پکان در مناطقی که محدودیتی از نظر اقلیمی برای این درخت ندارند بسیار مورد توجه قرار گرفته است. کشور آمریکا بزرگترین تولید کننده پکان در دنیا بوده و تولید و عرضه ارقام تجاری را در انحصار خود دارد.
این گردو بهترین نهال برای مناطق گرمسیری کشورمان اعم از شهر دزفول ، بندرعباس ،کیش ، قشم ،اهواز ،ابادان ،خرمشهر و... این گردو برای اولین بار در نهالستان مهندس ارمین قاسمی تولید گردیده است.
درخت گردو آمریکایی: درختی است بلند، افراشته و پر طاقت. دارای شاخه های وزین و پیچ خورده و برگ سبز روشن و سایه انداز متوسط. واریته های گوناگون آن مناسب شرایط اقلیمی مختلف می باشد. در زمان برگزیدن، دقت به عمل آید که گونه مناسب مکان مورد نظر انتخاب شود. برای ازدیاد محصول، به گرمای زیاد تابستان نیاز دارد.
خصوصیات گیاهی درخت گردو آمریکایی:
ارتفاع: ۱7 تا 40 متر
قطر تاج پوششی: ۱۲ تا ۲۰ متر
برگ درخت گردوآمریکایی: متناوب ومرکب به طول ۳۰ تا ۱۵ سانتیمتر و دارای ۱۰ تا ۱۵ برگچه با دندانه های ریز به طول ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر و پهنای ۲ تا ۷ سانتیمتر و به رنگ سبز روشن می باشند. قبل از خزان، برگ ها به رنگ طلائی شفاف در می آید.
گل درخت گردوآمریکایی:
ارزش زینتی ندارد.میوه درخت گردوآمریکایی: میوه خوراکی قهوه ای مایل به قرمز یا قهوه ای روشن، کشیده و باریک، صاف، به طول2تا ۴ سانتیمتر و دارای پوست نازک است.سیستم ریشه درخت گردوآمیکایی: ریشه استقراری عمیق و ریشه های جانبی سطحی، کشت عمیق به درخت صدمه می زند.
سرعت رشد درخت گردوآمریکایی:
در سال های اول کند و بعد از چند سال سرعت رشد متوسط پیدا می کند.
نیازهای طبیعی درخت گردوآمریکایی: آب وهوا:
گرما را ترجیح می دهد. برای میوه دادن به هوای گرم تابستانه نیاز دارد. آب و هوای صحرائی را تحمل می کند. واریته “Mahan” مناسب نواحی گرم و خشک و واریته ” Nelis” مناسب مناطق ساحلی، واریته ” Select” در شرایط سرد بهترین رشد را خواهد داشت. درخت در۵ سالگی میوه می دهد و هر سال بر میزان میوه دهی آن افزوده می شود.
خاک:
لومی و مرطوب و غنی را ترجیح می دهد. نور مستقیم خورشید را می پذیرد.
نگه داری گردو آمریکایی:
هرس درخت گردو آمریکایی: در زمستان یا اوایل بهار هرس خوشه گیری و یا هرس فرم و در صورت نیاز تنک می شود.
تغذیه درخت گردوآمریکایی:
هر بهار دادن مقداری کود شیمیایی و در پائیز کود دامی پوسیده مفید است.
آبیاری درخت گردوآمریکایی:
در فصول سرد ماهی یک بار آبیاری شود

 



:: برچسب‌ها: نهال گردو , گردو پکان آمریکایی ,
:: بازدید از این مطلب : 252
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

علت یکسره کار کردن یخچال و آگاهی از روش تعمیر یخچال در این مقاله ذکر شده است.

کارکرد درست یخچال به گونه ای می باشد که یخچال بعد از چند ساعت فعالیت طی فرایندی که اتوماتیک کردن نام دارد، زمانی از شبانه روز را بدون فعالیت بوده و استراحت کند. اگر احساس کردید این وقفه در کار کردن یخچال شما وجود ندارد و یخچال یکسره در حال کار کردن است حتما ایرادی در برخی از قطعات و سیستم یخچال رخ داده است.

تعمیرکاران تعمیراتچی با حضور در محل علت یکسره کار کردن یخچال را با مهارت تشخیص داده و مراحل تعمیر را در کمترین زمان ممکن انجام خواهند داد.

اتوماتیک کردن یخچال

در مورد اتوماتیک کردن یخچال و اتومات کار کردن یخچال مطالبی در زیر عنوان شده است.

  •  پس از خرید یخچال و نصب آن، برای اینکه یخچال به دمای متعادل و مناسب برسد، معمولاً تا 24 ساعت بدون وقفه کار می کند.
  • اما بعد از گذشت این زمان یخچال باید اتوماتیک کند.
  • مدت زمان استراحت یخچال با توجه به مدل و برند یخچال متفاوت خواهد بود.
  • معمولاً مدت زمانی که برای کارکرد یخچال باید در نظر گرفت بین 35  الی 85 درصد از شبانه روز است.
  • مابقی ساعات یک شبانه روز، یخچال با اتوماتیک کردن استراحت می کند.
  • به طور متوسط برای یخچال در حال کار، می توان زمان 30 دقیقه یک بار را برای اتوماتیک در نظر گرفت.
  • اگر یخچال شما قدیمی است و اتوماتیک نمی کند در قسمت جایخی، برفک شکل می گیرد.
  • و اگر یخچال شما جدید است و اتوماتیک نمی کند در بدنه یخچال قطرات آب شکل می گیرد.

چرا یخچال زیاد کار می کند؟

اگر یخچال تان زیاد کار می کند می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. از جمله ی این دلایل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

خرابی دیفراست و علت یکسره شدن یخچال

  •  دیفراست در دو نوع مکانیکی و الکترونیکی در یخچال وجود دارد که زیر یخچال، در کنترل پنل یا پشت یخچال قرار دارد.
  • تایمر دیفراست وظیفه به کار انداختن برنامه یخ‌ زدایی را دارد.
  • تایمرهای مکانیکی، برنامه یخ‌ زدایی را در هر 8 ساعت کار کمپرسور، فعال می کنند
  • چرخه‌ یخ ‌زدایی معمولاً 20 تا 30 دقیقه به طول می‌ انجامد. سپس کمپرسور و فن ‌ها دوباره شروع به کار می‌کنند.
  • هیتر دیفراست وظیفه آب کردن برفک های روی لوله اواپراتور یخچال را دارد.
  • وجود برفک بر روی این لوله ها باعث اتوماتیک نکردن یخچال و زیاد کار کردن یخچال می شود.

خرابی کمپرسور و علت اتومات نشدن یخچال

  •  کمپرسور، گاز یخچال را در طی یک فرآیند به سرما تبدیل می کند.
  • اگر کمپرسور نتواند سرمای لازم برای یخچال را تامین کند، اتوماتیک کننده جریان برق، دمای مورد نظر خود را از سنسور دریافت نمی کند.و برق کمپرسور را قطع نمی کند.در نتیجه باعث کارکرد طولانی یخچال می شود.

خرابی کندانسور و کویل و یکسره کار کردن یخچال

  • کندانسور و کویل در پشت یخچال کنار کمپرسور قرار دارند و با برداشتن پنل پشتی قابل دسترس می باشند.
  • در داخل این لوله ‌ها گاز سرد کننده جریان دارد که با چرخش در این لوله ‌ها گرمای فضا را جمع کرده و داخل را سرد می‌کنند.
  • از علل زیاد کار کردن یخچال می توان به کثیفی این لوله ها  اشاره کرد، زمانی که در لوله ها جرم زیاد باشد تبادل دمایی در آن کم شده و یخچال بیش از حد تلاش خواهد کرد تا فضا را خنک کند.
  • موتور فن با دمیدن هوا به پره‌ های کندانسور به خارج کردن گرما از کویل ‌ها کمک می‌کند.
  • اگر این فن کار نکند کندانسور گرما را به بیرون پس نخواهد داد.
  • در نتیجه کل سیستم مجبور به کارکرد بیشتری خواهد شد.

ارتباط خرابی اواپراتور با علت یکسره شدن یخچال

  • موتور اواپراتور در قسمت فریزر قرار دارد و در حالت کار کردن می‌توانید صدای آن را شنیده و حرکت هوا را احساس کنید.
  • اگر فن اواپراتور کار نکند، هوای سرد جابجا نشده، یخچال سرد نشده، ترموستات دمای صحیح را اندازه‌گیری نمی کند.
  •  در نتیجه کمپرسور بیش از حالت عادی کار خواهد کرد.

خرابی سنسور و خاموش نکردن یخچال

  •  سنسور، دمای یخچال را تشخیص می دهد.
  • و پس از رسیدن به میزان مطلوب، از طریق برد فرمان قطع به کمپرسور را می دهد.
  • در صورت خراب شدن سنسور یخچال به طور مداوم و یکسره کار خواهد کرد.

زیاد کار کردن یخچال یکی از مشکلاتی است که باید به درستی عیب یابی و زودتر رفع شود، بنابراین:

  • تعمیر یخچال در تهران توسط تعمیرکار حرفه ای و کاربلد تعمیراتچی انجام می شود.
  • تعمیرکار با مهارت و تجربه بالا، تعمیر حرفه ای یخچال را با بالاترین کیفیت، همراه با ضمانت و گارانتی، در محل و در حضور مشتری ارائه می دهد.
  • یکسره کار کردن یخچال باعث آسیب رسیدن به قسمت های مختلف یخچال می شود.
  • سعی کنید در اولین فرصت این مشکل را برطرف کنید.

علت خاموش نشدن یخچال

برخی از دلایلی که ممکن است موجب شود یخچال به اصطلاح آف نکند را در زیر آورده ایم.

دمای نامناسب و اتومات نکردن یخچال

دمای مناسب یخچال نیز یکی از علت یکسره شدن یخچال می باشد.

  • از دلایل بسیار ساده که باعث خاموش نشدن یخچال می شود دمای محیط است.
  • اگر دمای محیط بالا باشد و یا یخچال در معرض تابش مستقیم نور آفتاب قرار گرفته  بگیرد.
  • یخچال برای خنک کردن به طور مداوم کار کرده و اتوماتیک نمی کند.

غذای گرم و علت یکسره کار کردن یخچال

قرار دادن غذای دیگر از دیگر مواردی بوده که در علت یکسره کار کردن یخچال مورد بررسی قرار می گیرد.

  • زمانی که غذای گرم در یخچال قرار می دهد یخچال باید مدت زمان بیشتری کار کند تا به دمای مطلوب برسد.
  • از گذاشتن غذای گرم در یخچال جدا خودداری کنید.
  • البته باز و بسته کردن زیاد درب یخچال نیز باعث ورود جریان هوای گرم به یخچال شده و یخچال باید زمان بیشتری کار کند.
  • در نتیجه یخچال اتوماتیک نکرده و خاموش نمی شود.

خرابی درب جایخی و اتومات نکردن یخچال

خرابی درب جایخی نیز در عیب یابی و کشف علت یکسره کار کردن یخچال در نظر گرفته می شود.

  •  یخچال های قدیمی از دو بخش جایخی و محفظه یخچال تشکیل شده اند.
  • خرابی درب جایخی باعث می شود سرمای این بخش به بخش های پایینی یخچال انتقال پیدا کند.
  •  در این حالت علاوه بر یخ زدن مواد غذایی پایین یخچال، برای تامین سرمای کافی، یخچال باید به صورت مداوم کار کرده و اتوماتیک نمی کند.

خرابی لاستیک درب یخچال و علت یکسره کار کردن یخچال

خرابی لاستیک درب یخچال از دیگر مواردی بوده که در علت یکسره کار کردن یخچال مورد بررسی قرار می گیرد.

  • ترک، فرسودگی و پارگی در لاستیک دور درب یخچال باعث می شود تا هوای سرد از داخل یخچال به بیرون برود.
  • در نتیجه یخچال برای سرد کردن محفظه خود به طور مداوم و طولانی کار کند.

نشتی گاز دلیل مداوم کار کردن یخچال

نشتی گاز از دیگر علت یکسره کار کردن یخچال است.

  • نشتی گاز سرد کننده در یخچال کارکرد دستگاه را مختل کرده و سرمای یخچال را به شدت کاهش می دهد.
  • نشتی گاز باعث می شود کمپرسور یخچال نتواند طی فرآیند خنک سازی، دمای مطلوب یخچال را تنظیم کند.
  • و در نتیجه باعث یکسره کار کردن و خاموش نشدن یخچال می شود.

خرابی ترموستات و علت یکسره کار کردن یخچال

خرابی ترموستات یکی دیگر از مواردی بوده که علت یکسره کار کردن یخچال است.

  • ترموستات قطعه ای مکانیکی است که دمای داخل یخچال را طبق درجه ای خاص تنظیم و وظیفه قطع و وصل کارکرد موتور را دارد.
  • با خراب شدن این قطعه دستور قطع کار یا دستور خنک کنندگی به موتور داده نمی‌شود.
  • در نتیجه موجب اتوماتیک نکردن یخچال شده و مشکلات متعددی از جمله یخ زدگی و انجماد مواد غذایی را در بردارد.
  • همچنین سبب تشخیص ندادن برفک روی لوله اواپراتور را در پی خواهد داشت.
  • برای درست کردن ترموستات به سایت تعمیراتچی وارد شوید

 



:: برچسب‌ها: تعمیر یخچال , یکسره کار کردن یخچال ,
:: بازدید از این مطلب : 420
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

استفاده از نرده های استیل امروزه در ساختمان های آپاراتمانی و ساختمانی هایی که در محیط داخلی از دو طبقه استفاده می کنند بسیار زیاد می باشد به توجه به این تقاضا نیز شرکت های مختلفی کار نصب و پیاده سازی نرده استیل را انجام می دهند . بهتر است بدانید که نرده های استیل پارس استیل از نظر مقاومت و همچنین شکل ظاهری دارای کیفیت بالا و تنوع های مختلفی می باشد و این می تواند دست یک فرد را برای خرید نرده با توجه به علایقش باز بگذارد شما می توانید با تماس با شرکت ساخت و نصب نرده استیل درخواست نصب را برای این نوع از نرده ها ارائه دهید همچنین یکی دیگر از گذینه ها برای خرید و نصب نرده استیل استفاده از اینترنت و مراجعه به فروشگاه های اینترنتی فروش نرده استیل می باشد . چنان چه قصد خرید نرده استیل و نصب آنرا دارید می توانید با خواندن این مقاله تا حد زیادی با نرده آشنا شوید و سپس با مراجعه به فروشگاه درخواست خود را با توجه به نیازمندی های که دارد ارائه دهید تا فروشندگان نیز بهتر بتوانند شما را کمک کند .

قبل از خرید نرده استیل مشخص کنید :

نرده استیل را برای چه مکانی می خواهید چرا که نرده ها می توانند با توجه به مکانی که استفاده می شوند متفاوت باشند

مقاومت مورد نیاز را در نظر بگیرید چرا که مکان هایی که احتمال فشار به نرده وجود دارد باید از نرده های با کیفیت و مقاومت بالاتر استفاده شود

طول مورد نیاز برای نرده نیز مشخص می کند که شما دقیقا برای نصب نرده استیل چه میزان نرده و یراق آلات نرده استیل را نیاز دارد

با توجه به نمای ساختمان ، یا دکوراسیون داخلی نیز تصمیم بگیرد چه رنگ و ظاهری را برای نرده در نظر بگیرید چرا که انواع مختلفی از نرده ها با شکل های مختلف وجود دارد که دست شما را برای خرید یک نرده مناسب با ایده های شما باز می گذارد

انواع نرده استیل

  • نرده استیل ۲۰۱
  • نرده استیل ۳۰۴

 

نرده استیل ۲۰۱

نرده استیل ۲۰۱ یک نرده مناسب برای محیط های سربسته می باشد مثلا نرده استیل راه پله ، نرده استیل تراس  و…. این نرده استیل با بهره گیری از نیکل ۴ درصد مقاومت نسبتا خوبی دارد و قیمت این نوع از نرده نیز بسیار مناسب می باشد و از قیمت نرده استیل ۳۰۴ کمتر می باشد

نرده استیل ۳۰۴

نرده استیل ۳۰۴  پارس استیل با بهرگیری از نیکل ۸ درصدی مقاومت بیشتری از مدل قبلی یعنی ۲۰۱ دارد این نرده استیل قابل نصب در انواع محیط ها می باشد یکی از دلایل استفاده بیشتر از نیکل در این استیل بالا بردن مقاومت می باشد این نوع از استیل با درجه بالاتری از نیکلی که دارد علاوه بر ماندگاریرنگ استیل ، در برابر شرایط آب و هوایی و همچنین خوردگی نیز مقاومت بالایی دارد  درست است نرده استیل از نوع قبلی بالاتر می باشد اما مطمئنا این نوع از نرده دارای مقاومت بسیار بالاترو عمر طولانی تری نیز  می باشد.

 

ویژگی های نرده استیل

لازم است بدانید که تفاوت نرده های استیل در مقدار نیکل موجود در آلیاژ های آن ها می باشد هر چه که میزان نیکل بیشتر باشد قطعا مقاومت استیل نیز بالا خواهد رفت پس دقت داشته باشید که اگر می خواهید نرده را برای مکان هایی که نیاز به مقاومت بالا دارند استفاده نمایید حتما به این نکته توجه داشته باشید که نرده استیل و نیکل آن را از نوع مقدار بالا انتخاب نمایید

تفاوت قیمت نرده استیل در نیکل آن می باشد اگر شما یک نرد استیل را مشاهده نمودید که قیمت آن با سایر نرده ها برابر نبود ولی دارای شکل ظاهری یکسانی بود دلیل تفاوت قیمت می تواند میزان نیکل باشید پعنی به صور خلاصه هر چه میزان نیکل بالاتر باشد قیمت بالاتر خواهد رفت

دقت داشته باشید هر چه میزان نیکل کمتر باشد خوردگی و زنگ زدگی نیز بالا تر خواهد رفت پس بازهم برای مقاومت بالا نرده سعی کنید نیکل را بالا ببرید

 



:: برچسب‌ها: نرده استیل , قیمت نرده استیل , نکات نرده استیل ,
:: بازدید از این مطلب : 285
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

بادام درختی خزان دار مثل درختان هسته دار با ارتفاع 6 تا 10 متر می باشد.با توجه به اینکه درخت بادام دارای خود ناسازگاری است بنابراین باید از درخت گرده دهنده در باغ به نسبت 2 به 1 یا 1 به 1 استفاده گردد. اگر درخت گرده زا از نوع مغز تلخ باشد میوه های حاصله روی درخت مغز شیرین ، تلخ خواهد بود و بنابراین گزینش درخت گرده زا بسیار مهم است. بدلیل ریز بودن میوه نهال بادام دیم نیاز به تنک شدن ندارد و سنگین بودن بار در یک سال زیانی به گیاه و میزان محصول آن در سال بعد نمی زند. هرس بادام به روش فرم جامی که تاج آن باز است و ارتفاع تنه را 80 سانتیمتر در نظر میگیرند  می باشد که این عمل باعث افزایش باردهی درخت می شود . بهتر است شاخه هایی که جوانه یکساله روی آن قرار دارد با نگهداری جوانه ها بقیه شاخه ها را هرس کرد.شکوفه های بادام در اول بهار زودتر از سایر درختان باز می شود.گرده گلها چسبناک بوده و تنها توسط زنبور عسل و سایر حشرات انتقال می یابد.درخت بادام برای رساندن میوه خود نیاز به 6 تا 8 ماه فصل رشد دارد.در تابستان خواهان هوای گرم و خشک می باشد و به حداکثر دما 45+ درجه سانتیگراد و حداقل دما 25- درجه سانتیگراد ، متوسط بارندگی بالا تر از 200 میلی متر با پراکنش مناسب ، رطوبت نسبی 30 تا 40 درصد  نیاز دارد.

نیازمندی های محیطی

آب:
براي موفقيت در كشت و پرورش بادام شرايط محيطي مطلوب ضروري است دما مهم‌ترين فاكتور اقليمي براي پرورش بادام است. بادام براي جوانه‌زني يكنواخت در بهار به سرماي زمستانه متوسطي نياز دارد (500-100 ساعت دماي كمتر از 7 درجه سانتي‌گراد) و نيز مقاومت آن به سرماي زمستان در حد متوسطي است (كمتر از ميوه هلو) گل‌هاي بادام در بهار از ساير ميوه‌ها به غير از فندق زودتر باز مي‌شوند و بنابراين نسبت به سرماي ديررس بهاره بسيار حساس هستند بادام براي رساندن ميوه خود نياز به 8-6 ماه فصل رشد دارد و در تابستان خواهان هواي گرم و خشك مي‌باشد.

خاك:
مناسب‌ترين خاك براي بادام خاك‌هاي لومي مي‌باشند اما با توجه به اين‌كه درختان بادام اغلب در خاك‌هاي غير حاصلخيز كاشته مي‌شوند، بنابراين قبل از كاشت براي تعيين ميزان كمبود مواد غذايي بايد تجزيه خاك صورت گيرد. تجزيه برگي نيز براي تشخيص مقدار و نوع عناصر غذايي خاك مفيد است.  

کاشت:
نهال بادام بذری یا نهال های پیوند شده یکساله یا چند ساله که دارای چوب رسیده و ریشه های سالم هستند در پائیز و زمستان کاشته می شوند برای این منظور خاکهایی که با کود آلی آماده شده اند مناسبتر هستند. بهترین زمان کاشت بین اوایل آبان تا اوایل دی است فاصله کاشت درختها بسته به نوع رقم ، پایه، حاصلخیزی خاک و سیستم آبیاری متفاوت است.بنظر می رسد فاصله کاشت 5×5 متر بهترین فاصله برای ارقام پیوند شده بر روی پایه هلوی بذری یا پایه هلو بادام باشد. مقدمات قبل از کاشت. قبل از کاشت درختان بادام باید بادشکن موثری ایجاد شود. برای این کار می توان از ردیفهای درخت و یا کمر بند حفاظتی مصنوعی استفاده کرد. بادشکن مصنوعی هزینه زیادی دارند ولی از همان موقع احداث قابل استفاده است در حالیکه کاشت درخت به عنوان بادشکن از سال سوم که درختها بزرگ می شوند موثر خواهد بود از بین بادشکنهایی که برای بادام استفاده می شوند درختان سرو بهتر از بقیه هستند. تقویت خاک : قبل از کاشت درخت بادام 200 کیلو ازت و 200 کیلو گرم فسفر در هر هکتار به زمین داده می شود.

آبیاری:
آبیاری از مهمترین عملیات مرحله داشت درختان بادام است و موجب بهبود رشد و افزایش عملکرد می شود زیرا مقدار بارندگی در فصل تابستان در مناطق کشت بادام کافی نیست کیفیت آبیاری نیز اهمیت زیادی دارد آبی که حاوی مقدار زیادی نمک است بخصوص در خاکهای رسی کم عمق نباید برای آبیاری استفاده شود. درختان بادام نباید با روش آبیاری بارانی آبیاری شوند زیرا برگهای بادام نسبت به نمک خیلی حساس است. روشهای معمول آبیاری در درختان بادام، آبیاری سطحی و آبیاری قطره ای هستند از آبیاری قطره ای معمولاً در زمینهای ناهموار استفاده می شود.

هرس:
در باغ‌هاي قديمي هرس از طريق قطع شاخه‌هاي خشك و پاجوش‌ها انجام مي‌گيرد. در باغ‌هاي جديد كه براساس اصول باغباني‌كاشته شده‌اند دو نوع هرس انجام مي‌شود:  
1) هرس شكل: هرس شكل بادام معمولاً جامي است در رقم‌هايي كه شاخه‌هاي آن تمايل به رشد افقي دارند درخت را پا‌بلند مي‌گيرند و آن‌را از 120 سانتي‌متري قطع مي‌كنند ولي در رقم‌هايي كه شاخه‌ها رشد عمودي دارند مانند رقم «محب‌علي» طول تنه را 60 تا 100 سانتي‌متري مي‌گيرند. در سال دوم بالا‌ترين جوانه روييده از پايين محل قطع را به عنوان جايگزين تنه اصلي انتخاب كرده و آن را بالاتر از بقيه شاخه‌ها هرس مي‌كنند و بقيه شاخه‌ها را در چهار طرف اين محور و كوتاه‌تر از شاخه جايگزين هرس مي‌كنند را حدود 30 سانتي‌متر مي‌گيرند.

در سال سوم شاخه‌هاي فرعي درجه يك را به طول30 سانتي‌متر نگه مي‌دارند و بقيه شاخه‌ها را سربرداري مي‌كنند. در سال چهارم اسكلت درخت تشكيل مي‌شود و ديگر سربرداري انجام نمي‌گيرد زمان انجام هرس اسفندماه و در هنگام خواب درخت است.  
2) هرس ساليانه: درخت بادام چندان نياز به هرس ساليانه ندارد و در هر دو تا سه سال يكبار شاخه‌هاي خشك و نابجا و آفت‌زده قطع مي‌شوند البته پاجوش‌ها هر ساله حذف شود.

 



:: برچسب‌ها: نهال بادام ,
:: بازدید از این مطلب : 309
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

نکات اصلی در کاشت نهال گردو


در این مقاله می خواهیم نکاتی رو در مورد کاشت نهال گردو بیان کنیم. برای اینکه درخت گردو بتونه خوب رشد کنه و به درختی تنومند و دراز تبدیل بشه باید اصولی مانند نوع خاک و جنس خاک و فاصله کاشت و … رعایت بشه. با ما همراه باشید.

 مقدمه

درختان گردو در طی چند سال به درختانی زیبا و درازی تبدیل می شوند. عمر این درختان به 60 الی 80 سال میتونه برسه. با اینحال اگه تصمیم دارید نهال گردو بکارید رعایت مواردی در مورد فضا، خاک ، زمان کاشت و … شما رو در کاشت هرچه بهتر این درخت زیبا کمک کنه. گردو در خاک های مختلفی میتونه رشد کنه ولی مناسب ترین خاک ، میتونه خاک مرطوب ، کمی ماسه ای و عمیق باشه تا ریشه درخت بتونه گسترده بشه و به درخت تنومندی تبدیل بشه. گردو خیلی آهسته رشد میکنه و رشد بهتر اون میتونه تو خاک های کمی اسیدی و خنثی صورت بگیره. با این حال دیده شده گردو در خاک های قلیایی نیز بتونه رشد کنه.

 

در مکانهای نسبتا خشک درخت باید به طور منظم آبیاری بشه. هنگام کاشت درخت گردو باید به این توجه کنید پراکندگی درخت نیز برای راحتی گردو مهمه. چون در برخی از انواع درخت گردو ، هنگام گرده افشانی گل های ماده و نر به طور همزمان باز نمی شوند. از طرف دیگر خود باغبان هم میتونه دو یا سه درخت رو در فاصله مناسب 10 الی 15 متر از همدیگر قرار دهد.

 

پراکندگی درختان گردو هنگام کاشت

فضای کافی یکی از اصلی ترین ملزومات در کاشت درخت گردو به شمار میره. این درخت میتونه تا ارتفاع 25 الی 35 متری رشد کنه. این درخت به فضای بیشتری نیاز داره. برای اینکه گردو مواد مغذی زیادی از خاک دریافت میکنه و نیازمند دریافت نور خورشید برای رشد بهترش هست . البته شما میتونید ازبعضی نهال های پیوندی استفاده کنید که فضای نسبتا کمتری رو میگیره.

 

از آنجا که گفته شد ریشه درختان گردو گسترده هست فضای مناسب برای کاشت این درخت به شعاع 15 متری از درخت دیگر است. با این حال بعضی نهال های گردو به فضای کمتری نیاز دارند و شعاع 10 متری نیز برای اونا کافیه.

هنگامی که درخت به صورت کامل رشد میکنه قسمت تاج اون شروع به رشد میکنه. جالبه بدونید ریشه گردو هم شبیه به تاج رشد میکنه و تقریبا هم اندازه. پس رعایت فاصله درختان از یکدیگر امری ضروری هست. همچنین این مورد نیز یادتون باشه که درخت حداقل 8 متر فاصله با حصار ، خانه ، و … داشته باشه تا در سال های آتی رشد ریشه و تاج درخت دردسر ساز نشه.

بهترین زمان کاشت درخت گردو

در اصل یه نهال گردو میتونه از بهار تا تابستون و در ماه های پاییز کاشته بشه. ولی چون نهال های جوان به سرما و یخبندان حساس هستند توصیه میشه این درخت رو از اواخر بهار تا اوایل پاییز بکارید. چون هم از سرمای بهاره حفظ میشه و هم سرمای پاییز رو تحمل نمیکنه . در این صورت چون نهال گردو در فواصل گرم کاشته شده و خاک گرم هست میتونه به راحتی مواد مغذی رو دریافت کنه و این برای یه نهال جوان میتونه بسیار مفید باشه.

 

همچنین اگر شما در حال احداث باغ جدید هستید سعی کنید حتما از نهال های پیوندی استفاده کنید. البته این مورد رو نباید فراموش کنید که اقلیم هوایی ایران متفاوت است و میتونید در بعضی اماکن حتی در پاییز هم نهال کاشته بشه. و در مناطق سردسیری توصیه میشه این درخت در اواخر بهار کاشته بشه

حفر گودال برای کاشت

عمق حفر شده برای کاشت نهال گردو باید حداقل 50 سانتی متر باشه. عرض گودال نیز بین 80 تا 100 سانتی متر باشه. کمپوست تازه و یا کودهای دامی مخلوط شده با کود شیمیایی و یا همچنین برگ های خرد شده و یا کود چمنی میتونه برای رشد بهتر و سریع تر نهال استفاده بشه.

 

همچنین این مورد فراموش نشه که بعد از کاشت نهال حتما اونو آبیاری کنید چون احتمال داره ریشه اون در مدت زمانی که رطوبت دریافت نکرده ضعیف شده باشه و قدرت زیادی در جذب آب از خاک رو نداشته باشه. همچنین نهال های جوان نیازمند آبیاری ممتد در سال های اولیه هستند که برای حل این مشکل میتونید از سیستم آبیاری قطره ای استفاده کنید.

محافظت از درخت

تکیه گاه مناسب برای رشد مطمئن نهال های جوان گردو میتونه تثبیت اونا رو در رشد سریعی که دارند حفظ کنه. برای اینکار میتونید چوبی با ارتفاع حداقل 60 سانتی متر در سوراخی کنار درخت دفن کنید تا درخت رو نگه داره و ایمن باشه. همچنین یادتون باشه از یک چوب مرغوب و مقاوم برای اینکار استفاده کنید یرای مثال چوب درخت بلوط میتواند گزینه مناسبی باشد.
همچنین برای محافظت نهال از سرما می تونید از رنگ محافظتی درخت که به رنگ سفید در بازار وجود دارد استفاده کنید.

.



:: برچسب‌ها: نهال گردو ,
:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 شهريور 1399 | نظرات ()